Acryl nagels
acryl nagels Mybliss nagelstudio Balkbrug overijssel drenthe

Acryl nagels met airbrush french Mybliss nagelstudio Balkbrug
Wat is Acryl?

Acrylnagels bestaan uit 2 bestanddelen: acrylpoeder en liquid. Wanneer deze 2 samen komen polymeriseerd het en word het hard. Bij acryl is geen lamp nodig voor de uitharding. 
Tegenwoordig zijn de acryls ( van Magnetic) niet zo keihard meer als vroeger maar nog wel net zo stevig.
Met Acryl kan de natuurlijke nagel verstevigd worden maar meestal word acryl gebruikt om de nagel te verlengen en te verstevigen. Nagelverlenging met acryl kan op meerder manieren toegepast worden zoals tips of sjablonen.
Zelf werk ik ,altijd met sjabolen omdat dit fijner, beter aansluitend en het resultaat vele malen mooier vind dan met tips.   Acrylnagels worden bij mij ook altijd gepinched omdat ik het belangrijk vind dat er een mooie tunnel in de nagel komt waardoor deze mooier oogt en ook steviger is. Pinchen is eigenlijk het samen knijpen van de nagel ( het losse gedeelte). De nagel lijkt hierdoor ook smaller maar behoudt zijn stevigheid er hoeft dus op de bovenkant niet zoveel product waardoor de nagel ook dunner aangebracht kan worden. Natuurlijk gebeurd het pinchen voorzichtig en beschadig ik niet de natuurlijke nagel en nagelbed.

Acryl heb ik in vele kleuren waarmee je mooi een inlay kunt maken of een french met wit of een kleur, de ervaring leert dat de meesten er liever een kleur gelpolish met of zonder nailart op willen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor French Manicure ( wit randje)  Er zijn vele mogelijkheden!! Glitter enz, het kan allemaal in de acryl verwerkt worden.
Nagelbedverlenging is ook een mogelijkheid, het nagelbed wordt dan langer gemaakt met een niet transparante roze acryl, het wit van de French Manicure kan dan wat hoger opgezet worden zonder dat je door de nagel heen kan kijken, hierdoor lijken de vingers langer en sierlijker. Dit is alleen van toepassing op de langere nagels.
Het aanbrengen van een set acrylnagels duurt ongeveer 2  uur, mede afhankelijk van lengte, vorm en nailart. Ik neem graag de tijd voor een mooi en verantwoord resultaat. 
Op een nieuwe set acrylnagels zit een week garantie. (zie algemene voorwaarde) 
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67