Bruidsnagels

Mooie, verzorgde nagels maken de bruid helemaal tip top klaar voor een prachtige dag. Wil je ze langer of juist kort, wil je alleen een kleurtje of juist met nailart. Babyboom of een French ( witte rand) het kan allemaal.Wil je de nagels langer dan dat je natuurlijke nagels zijn dan adviseer ik je om daar niet vlak voor de bruiloft mee te beginnen. Aan langere nagels moet je vaak wennen en dat kan als lastig ervaren worden op een heugelijke dag als dit. Vaak komen mensen een aantal weken van te voren om de kunstnagels te laten zetten en dan voor een opvulbehandeling vlak voor de trouwerij zelf.

Wil je alleen gelpolish op de natuurlijke nagel dan is dat niet nodig maar het mag natuurlijk wel. Dan kun je op je gemak in mijn assortiment kijken welke kleur enzovoorts, je op je bruiloft op je nagels zou willen. Ik adviseer ook altijd iets van de trouwkleding mee te nemen om te zien of de kleuren bij elkaar passen.

Vriendinnenkorting.
Ook voor de moeders, zussen, getuigen en bruidsmeisjes ( 18+) kunnen we leuke matchende setjes verzinnen. Voor mensen die via elkaar bij MyBliss komen geldt de éénmalige vriendinnen korting van € 5,00 euro.
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67