Gelnagels
gel nagels balkbrug overijssel drenthe

Gelnagels mybliss nagelstudio in Balkbrug
Gel is een redelijk flexibel product, het is voor bijna iedereen geschikt. Maar om toch voor iedere nagel het beste product te vinden, vooral bij probleem nagels maak ik in mijn salon gebruik van verschillende soorten gel van Magnetic.

 * Standard Builder gel van Magnetic
 * Fiber gel van Magnetic
 * Flash builder gel van Magnetic
* Power gel van Magnetic.

Verderop de pagina leg ik meer uit over deze producten.

Wat is Gel ?

Gel is een vloeibare substantie die ik aanbreng op de nagels. Daarna gaat de nagel in de lamp waardoor het product uithardt polymeriseerd . Vaak zijn meerdere laagjes nodig om het gewenste resultaat te krijgen, vooral bij een nieuwe set. Daarna word het product netjes na gevijld in de gewenste lengte en vorm. Hierna kan er een kleur gelpolish over en eventuele nailart. Het product gaat met het groeien van de natuurlijke nagel mee en zal daarom niet eeuwig blijven zitten. De nagels zijn dan toe aan een opvul behandeling. 
Het verschil tussen gel en acryl is dat gel iets flexibeler is en met stoten dus ietsje meer meegeeft. De acryls van Magnetic zijn inmiddels ook al stukken flexibeler dan de producten die vroeger werden gebruikt. Dus echt veel verschil zit er niet meer in. Daarnaast voelt gel lichter aan dan acryl, vooral bij de powergel voel je bijna niet dat je product op je nagels hebt.
Gelnagels kunnen op verschillende manieren aangebracht worden.
Je kunt je natuurlijke nagel verstevigen met gel maar je kunt ze ook verlengen. Verlenging kan met tips of sjablonen. Omdat tips, de vorm iets uit de natuurlijke nagel kunnen trekken, vind ik sjablonen fijner en mooier werken en verleng ik altijd met sjablonen. De Sjablonen kunnen ook makkelijk voor gepincht worden zodat de nagel meer stevigheid krijgt en minder dik gemaakt kan worden.
Het aanbrengen van een set gelnagels duurt ongeveer 2uur, mede ook afhankelijk van lengte, vorm en nailart . Ik neem graag de tijd voor een mooi en verantwoord resultaat.

De Opvulbehandeling

Natuurlijk groeien nagels en dus verschuift het aangebrachte product met de nagel mee.
Na een week of 3 is het tijd voor de opvulbehandeling. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voor een opvulbehandeling nodig is, niet bij iedereen groeien de nagels even snel en de bij de ene persoon hebben de nagels wat meer te verduren dan bij de ander.
Tijdens een opvulbehandeling haal ik de kleur van de nagels en frees ik voorzichtig eventueel losse stukjes ( pijnloos) weg. Ook worden, indien gewenst, de nagels weer iets korter gemaakt. daarna hoeft er vaak maar 1 laagje gel op die dan natuurlijk weer mooi strak gevijld word. Meestal is men na die tijd ook weer toe aan een nieuwe kleur die er daarna op wordt aangebracht.

Op een nieuwe set gelnagels zit een week garantie, ( zie algemene voorwaarde) 
Magnetic standard builder gel Mybliss nagelstudio Balkbrug
Standard Builder Gel van Magnetic

De Standard Builder Gel Pink geeft de nagel een natuurlijk-ogende roze kleur. Deze Gel is niet dekkend. Daarnaast heb ik ook de builder gel clear en wit. De Standard Builder Gel kun je pinchen om een gelijkmatige en diepe C-curve te creëren. De structuur van de Builder Gel geeft een gemiddeld niveau van flexibiliteit. Dit zorgt voor sterke en harde nagels.
Magnetic fiber gel Mybliss nagelstudio balkbrug
Fiber gel van Magnetic

Fiber Gel is een gewone gel die medium flexibel is, maar die door de onzichtbare fiberdeeltjes enorm sterk is.
Heeft een perfecte hechting op iedere natuurlijke nagel terwijl je wel de hardheid hebt die nodig is om de nagel op sjabloon te verlengen of te kunnen pinchen. De Fiber gel heb ik in Pink  en wit en is te gebruiken voor alle nageltypes.
Magnetic Flach Builder gel Mybliss nagelstudio Balkbrug
Flash builder gel van Magnetic (Thin)

Deze Gel is heel licht en flexibel, dus uitermate geschikt voor dunne, moeilijk hechtende nagels.  De Flash Gels zijn alleen verkrijgbaar in Clear maar is als basis laag te combineren met andere gels. Ook Zeer licht en zacht in dragen en flexibel na uitharding.
Magnetic Powergel MyBliss nagelstudio Balkbrug
Power gel van Magnetic 

De PowerGels heb ik  in Clear, Pink, Extender Pink, Nude Pink en White.
Deze gel staat bekend om de sublieme hechting en dat het lichter en natuurlijker aanvoelt.
Een Gel die verwerkt wordt als Acryl maar wel uithardt in de lamp. Powergel is qua aanbrengen te vergelijken met polygel van andere merken.
 
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67