Young Lady behandeling en moeder dochter behandeling
Een ontspannen en leerzame manicure behandeling voor jonge dames
Young Lady Behandeling 

Deze behandeling is voor dames van 10 tot 18 jaar.
Omdat kennis over de verzorging van nagels en de bijbehorende hygiëne belangrijk is, bied ik een behandeling aan waarbij ik tijdens de behandeling van alles uitleg over hoe we nagels het beste kunnen verzorgen. Dit is niet alleen informatief maar ook nog lekker ontspannend. Vaak horen moeders die meekomen ook dingen die ze nog niet wisten.


De behandeling houdt in:

* Nagels vijlen.
* Nagelriemen verzorgen
* Manicure badje
* Nagels lakken ( transparant of transparant met een glittertje nagellak)
* Nagelriem olie en handcrème.
* Goodybag met nagelriem olie, bokkenpootje en een verrassing.
Tijdens deze behandeling leg ik uit wat ik doe en waarom, ook vertel ik meer over de verzorging van de nagels. 
Uiteraard zijn hiervoor cadeaubonnen bij mij te verkrijgen zodat je iets leuks op, bijvoorbeeld, een verjaardag kunt weggeven. Deze behandeling kost € 27,50

Moeder & Dochter behandeling.

Tijdens deze behandeling zitten moeder en dochter samen in de nagelstudio en worden zij om beurten behandeld onder het genot van een kopje koffie, thee of Ranja. 
De begeleider die niet perse de moeder hoeft te zijn ( zolang deze maar 18 jaar of ouder is) kiest een behandeling naar keuze en krijgt  € 5,00 korting.  Het is aan te raden om hierbij te kiezen uit een manicure of gelpolish behandeling omdat de overige behandelingen langer duren en het voor de Young Lady dan lang wachten wordt.  Het gewenste type behandeling moet worden doorgegeven bij het maken van de afspraak. 

Dit is toch een fantastisch verjaardagscadeau voor je dochter of nichtje?!

Ik vind het niet verantwoord om bij dames onder de 18 jaar kunstnagels en of gelpolish aan te brengen. De nagels zijn nog niet volgroeid, kneuzingen, breuken en dergelijke van de nagelplaat kunnen blijvende schade achterlaten, daarnaast spelen hormonen een grote rol in de hechting van deze producten. Toch bied ik graag een behandeling aan voor deze dames en misschien wel samen met moeder. Natuurlijk mag het ook iemand anders zijn zoals een tante, als de begeleider maar 18 jaar of ouder is. 
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67