Nagelbijt Arrangement
kunstnagels voor nagelbijters mybliss nagelstudio balkbrug overijssel drenthe
Nagelbijten is een nare, pijnlijke gewoonte die ook schadelijk kan zijn, het verhoogt de kans op infecties. Nagelbijters schamen zich vaak voor hun handen en houden deze vaak verborgen omdat nagels en handen ons visite kaartje zijn. Kunstnagels kunnen je helpen om van deze gewoonte af te komen.  

De gelpolish methode > voor de middelmatige nagelbijter. 
 
In sommige gevallen is nagelbijten zelfs te verhelpen met een aantal laagjes gelpolish (transparant, mat of glans) 
De bijter voelt dat er iets op de nagel zit en word zo bewust dat hij/zij aan het bijten is. Samen met een flesje nagelriem olie en een vijl kun je dit onder controle houden. Mannen kiezen meestal voor deze optie. 
De kosten van deze behandeling zijn gelijk aan de Gelpolish behandelingen en kost € 27,50  excl. de nagelriem olie en vijl. 
 
 
Het nagelbijt arrangement. 
 
De echte, doorgewinterde nagelbijter heeft vaak meer baat bij kunstnagels maar moet hiervoor, in het begin, wel regelmatig terug komen. Bij nagelbijters groeien de nagels extra hard, zeker nadat er product op aan is gebracht.  Daarnaast is het verstandig om er voor te  zorgen dat er niets te bijten valt, te denken aan losse randjes of te lange nagels. 
Om deze rede heb ik een arrangement samengesteld speciaal voor de nagelbijters. Het vergt ook van de nagelbijter enig doorzettingsvermogen. 
 
 
Afspraak 1 (week 1) 
Ik controleer je nagels en bespreek samen met jou of gel of acryl de beste optie is. We brengen de nieuwe set kunst nagels aan. De nagels worden wel kort gehouden omdat je geen nagels gewend bent. Je krijgt een vijl en een flesje nagelriem olie mee naar huis. (Behandeling t.w.v. €50,00 en € 8,70 aan producten) 

Afspraak 2 (week 2) 
Je komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en je nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtrandjes worden weg gevijlt en afgebroken nagels worden gerepareerd.( Behandeling t.w.v. € 25,00) 

Afspraak 3 (week 3) 
2 weken na het opzetten van de set kunstnagels worden ze na behandeld. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en bijgevuld. Dit gebeurd de eerste paar afspraken steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze eerst goed bij de houden, behoed je om te gaan bijten en peuteren. ( Behandeling t.w.v € 32,50) 

Afspraak 4 (week 5) 
2 weken na de eerste nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en een stukje ingekort. 
(Behandeling t.w.v. € 32,50) 

Afspraak 5 (week 7) 
2 weken na de tweede nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. ( Behandeling t.w.v. € 32,50) 

Afspraak 6 ( week 10) 
3 weken na de laatste nabehandeling vind de laatste afspraak van het arrangement plaats. ( Behandeling t.w.v. € 32,50)  
  
Na afloop van het arrangement kunnen  we weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken op te laten vullen of je kunt de nagels dan laten verwijderen. Indien je de nagels laat verwijderen moet je er zeker van zijn dat je van je nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement. 
Bij de eerste afspraak zullen we de vervolgafspraken maken zodat er geen problemen zullen ontstaan in de planning. Wanneer je de vervolgafspraak niet nakomt vervalt de garantie. Ben je een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald.  
  
Het arrangement kost € 180,00 incl. een flesje nagelriemolie en een vijl . De behandelingen kosten samen € 213,70, met het nagelbijtarrangement bespaar je  dus € 33,70. Dat is net iets meer als 1 opvulbehandeling.  
Je mag het bedrag in 2 delen betalen. Bij de 1e afspraak € 100,00 en bij de 4e afspraak € 80,00.  
Bij voortijdige beëindiging van het nagelbijtarrangement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend. 
Tijdens de behandelingen van het nagelbijtarrangement zijn nagelreparaties gratis, bij een aparte afspraak worden kosten berekend van € 5,00 voor 1 nagel vanaf de 2e nagel € 2,50 per nagel. Bij meer dan 5 nagels reken ik een nieuwe set.  

© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67