Nailart
Nailart airbrush airnails spidergel handgeschilderde nailart stempels stamping nailart moyra folie glitters french sharpie nailart cateye chrome chroom wraps stickers steentjes kerstnailart sugarlook
Wat bestaat er tegenwoordig nog niet aan nailart? Het aanbod is oneindig. Via de groothandel/opleidings bedrijf, social Media, groepen en workshops probeer ik zo veel mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. 

Op de foto pagina zie je ook meerdere voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is en ik heb natuulijk nog veel meer. In de nagelstudio heb ik heel veel voorbeelden liggen van verschillende nailart. Vind je iets leuk maar wil je het in een andere kleur dan kan dat meestal allemaal. 
Bijna alle nailart kost € 1,00 per nagel ( 10 nagels € 7,50). 
De meeste nailart kun je ook combineren met andere nailart, voor het aanbrengen laat ik je weten wat de extra kosten zijn.
 
Hieronder laat ik je wat voorbeelden zien van de meest voorkomende nailart. Nog meer voorbeelden zie je op de foto pagina. En de meest recente foto's vind je op mijn FaceBook Pagina.

Een overzicht van de nailart voorbeelden op kaartjes vind je onderaan de pagina.
Alle Nailart voorbeelden die op deze website staan zijn door mijzelf gemaakt en kunnen in een kleur naar keuze worden aangepast.


Airbrush nailart ( Airnails)

Airbrush nailart word aangebracht met een kleine, speciaal hiervoor gemaakte, compressor, met een pistool spuit ik speciaal verf op de nagels.  Ik heb ontzettend veel sjablonen en kleuren waardoor de mogelijkheden oneindig lijken.  De Prijs voor Aibrush nailart begint bij  euro per nagel ( 10 nagels € 7,50) per sjabloon en/of kleur komt er  € 0,50 bij per nagel.
Ook de populaire Babyboom en Colorboom zijn snel gemaakt met Airbrush.


Aquarel Nailart

Aquarel nailart, ook hier is de keuze aan kleuren groot. Deze nailart wordt met de hand gemaakt, iets unieks want er worden nooit 2 nagels precies het zelfde. Deze nailart kost € 1,00 per nagel.

Cateye Nailart

Eigenlijk is Cateye nailart geen nailart, je hoeft er niet extra voor te betalen. Cateye gelpolish wordt meestal op een donkere gelpolish aangebracht. Door gebruik van een magneet kun je er motieven in maken. Ik heb verschillende magneten waaronder ook bloemetjes en strepen. Cateye gelpolish is leuk te combineren met een stempel.

Chrome Nailart

Chrome Nailart kost € 1,00 per nagel. Ook Chrome is er in vele kleuren en pakt op iedere kleur gelpolish weer anders uit. In de salon heb ik vele voorbeelden. Er zijn hele opvallende Chrome's en Chrome's die net een extra glans of diepte geven. 

Folie Wraps en stickers

Ik weet niet eens meer wat ik precies heb. Het is zoveel. Dozen vol met plaatjes, uitzoeken maar.

Glitters

De wereld aan glitters, in losse doosjes, glitter gelpolish, glitter acryl of een een heel fijn glittertje die al in de toplaag zit. Sommige glitters worden in de gel of acryl gelegd en sommige worden in/op de gelpolish aangebracht en bijvoorbeeld de sugarlook wordt in de topcoat aangebracht als laatste laag waardoor deze een extra glanzend effect heeft.
Hand geschilderde Nailart

Meestal gebeurd dit met de liner gels, gelpolish en speciaal hiervoor ontwikkelde verf.

Kerst Nailart

Elk jaar maak ik weer nieuwe kerst nailart voorbeelden. De verzameling is inmiddels aardig gegroeid. 

Steentjes

Een hele lade vol verschillende kleuren/ maten en vormen steentjes zorgen ervoor dat er voor iedereen keus is

Stempels

Stempels kan ik verschillende kleuren en honderden verschillende designs. Een stempel is gemakkelijk te combineren met folie, inkleuren met gelpolish of verf. 

De kaarten display.

Onderstaande afbeeldingen zijn nailart voorbeelden die ik sinds eind 2019 op kaartjes plak om het wat overzichtelijker te maken. Uiteraard zijn daarvoor ook vele voorbeelden gemaakt die je terug vindt op staaltjes in de nagelstudio. Uiteraard kunnen alle voorbeelden naar een kleur van eigen keuze worden aangepast.
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67