Bij MyBliss nagelstudio heeft iedere klant zijn eigen vijlenset
Hygiëne
Voor Extra Hygiene maatregelen omtrent Covid-19  zie homepage
In mijn salon werk ik onder vaste hygiënische omstandigheden zodat de kans, dat je een besmetting van schimmel, bacterie of virus oploopt in mijn nagelstudio, geminimaliseerd wordt.

Ik vraag je eerst je handen te wassen voor ik ga beginnen. Zelf draag ik per klant schone nitril handschoenen om mijzelf te beschermen tegen overmatig contact met de producten. Daarnaast heeft iedere klant eigen vijlen en een nagelborsteltje die ik apart bewaar in een afsluitbare map. Deze map blijft bij mij, zo komen de vijlen niet in aanraking met vijlen van andere klanten. 

Alle andere spullen worden na gebruik, gereinigd en gedesinfecteerd met "Barbicide" een speciaal daarvoor bestemd ontsmettingsmiddel. Ik doe dit om het risico op een schimmel of bacterie te voorkomen. Na ieder bezoek reinig ik tevens mijn tafel en de UV lamp.

Sinds 2018 heb ik ook een nieuwe tafel met een zeer goede afzuiging die de hygiëne ten  goede komt.

Misschien lijkt het wat overdreven maar als je eenmaal een schimmelnagel hebt kom je daar moeilijk van af. Een schimmelnagel kun je overal op lopen, ik doe er in ieder geval alles aan om te zorgen dat je in mijn salon geen schimmel nagel op kunt lopen.
Gebruik nooit dezelfde vijlen, nagelborstels en schaartjes voor je voeten en je handen en deel je vijlen NOOIT met iemand anders.


Met Barbicide ontsmet ik de metalen spullen na gebruik ook de tafel en lampen worden met Baricide spray behandeld
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67