Paraffine Bad.

In Januari en Februari 2020 is een heerlijke, paraffine behandeling als aanvulling op een behandeling € 5,00 in plaats van €10,00. Het duurt ongeveer 10-15 minuten.

Een paraffine bad is heerlijk bij winterhanden en extreem droge handen waarbij pijnlijke kloven ontstaan. Ook geeft het verlichting van gewrichtsklachten bij jicht en reuma (de klachten verdwijnen niet maar de warmte behandeling kan de pijn enigszins verlichten.)
Warme paraffine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt je huid elastischer. Het stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.
Paraffine zorgt bovendien ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger uit gaan zien.

Paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. Paraffine kun je vergelijken met een zachte was. Voor het maken van kaarsen wordt bijvoorbeeld ook vaak paraffine gebruikt.

De paraffine die ik in de salon gebruik is verrijkt met etherische oliën (Peach) deze ruikt heerlijk en wordt gebruikt als warme pakking voor je handen.
De paraffine wordt opgewarmd in een paraffine bad. Voor je je handen in dit warme bad dompelt, worden ze met handcrème in gesmeerd.  Wanneer je je handen weer uit het bad haalt, stolt de paraffine meteen.
Je handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte moet vasthouden. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken. Door de warme paraffine gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap verwijder ik de harde paraffine.

Na de paraffinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan.

Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten.
© Copyright 2019 - mybliss.web3090.your-webhost.nl 
btw identificatienummer NL002042465B67